Witam
Po pierwsze bardzo dziekuje za zainteresowanie i szybka odpowiedz.
Co do reinstalki systemu problem polega na tym, iz chwilowo mam zawalone wszystkie HDD i nie mam gdzie BackUp'u danych zrobic, ponadto nie wiem, czy jak ponownie zainstaluje viste i wgram SP 2 to czy znowu nie bedzie tego samego problemu ( walka z produktami Microsoft'u to jak walka z wiatrakami niestety... )
Cytat:
Napisany przez sobrus
1) ...HD8350?  ...
2) ...Najprościej to reinstalować vistę, a jeszcze lepiej slipstreamować wcześniej do niej SP2 przy pomocy vLite...
3) ...PS. Win7 z tego co sie orientuje używa dokładnie tych samych sterowników co Vista...
|
1) Sorka, wkradl sie blad/chochlik drukarski, grafa to oczywiscie HD 4350 a nie 8350, przepraszam za zmylke
2) A jak to zrobic? Pewnie da sie to wygoglowac ale moze posiadasz jakas stronke/link z tutkiem, jak sie to robi?
3) Co do sterow to niestety, mega hiper firma HP nie wspiera swoich starszych produktow sterownikami pod Win 7 a te z Visty owszem, daja rade ale - niestety - NIE WSZYSTKIE, np nie moglem instalnac driverow do BlueTootha ( nie dzialal ), karty dzwiekowej ( brak dzwieku ), zewnetrznej karty 5.1 ( dzwiek jest ale TOTALNIE znieksztalcony, nie da sie sluchac

). Ubolewam troche nad tym faktem, jako, ze Win 7 jest jednak nieco bardziej dopracowany niz Vista i - przede wszystkim - mniej zasobozerny... Probowalem na roznych wersjach ( 32/64 bit, Home Premium, Basic, Ultimate, nawet Server - wszedzie LIPA

)
Niemniej jednal dziekuje za zainteresowanie i czekam na jakas ewentualna dalsza porade
Pozdrawiam
gbh102