Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.04.2012, 09:07   #4574
sobrus
Jukebox Hero

Data rejestracji: 17.09.2004
sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Andy, wyobrażasz sobie jaka byłaby reakcja gdyby 100% iPadów miało obsikany ekran?
Przytocze cytat demka:

Cytat:
Niektórzy użytkownicy skarżyli się na występowanie na ekranie żółtych przebarwień. Mój egzemplarz też nie uniknął tego problemu, wyświetlany obraz był w jednym z narożników bardziej żółty. Po kilku godzinach używania przebarwienie zniknęło i nie pojawiło się z powrotem. Zawinił prawdopodobnie klej, którym sklejono ekran i nie zdążył wyschnąć. W przypadku podobnego problemu warto więc poużywać trochę iPada i wymieniać go dopiero wtedy, gdy przebarwienie nie zniknie po kilku dniach.
Niektórzy uzytkownicy, a do tego przebarwienie potrafi zniknąć z czasem.
Logiczne jest że M@X ma większe szanse być w "większości" a nie wśród "niektórych".

Ta nagonka (bo inaczej tego nie nazwę) jest dla mnie niepoważna a nawet złośliwa. Czyżby zazdrość?

Cytat:
Napisany przez Kris
Powiem tak, na miejscu Maksa miałbym was wszystkich w dupie.
No i ja się już nie dziwie czemu M@X tu nic nie pisze. Krytyka rodem z piaskownicy i 10 na jednego. Bo iPad3 MUSI byc BE. M@X na pewno kłamie i ma obsikany ekran. Albo jest ślepy.
Prawda jest jednak taka że ma najbardziej za***isty technicznie tablet obecnie na rynku, nawet jeżeli nie jest idealny. Ale jak to mówicie - nie ma rzeczy idealnych.

Ostatnio zmieniany przez sobrus : 05.04.2012 o godz. 09:14
sobrus jest offline   Odpowiedz cytując ten post