Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.04.2012, 04:45   #7
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Reetou Podgląd Wiadomości
Nie no, sorry-gregory, ale tu już przesadzasz: M@X pisze, że jego ekran jest idealny, ja odbieram to tak, że dla niego jest idealny i ja mu wierzę - nie musi niczego udowadniać.

Masz takie krótkie rączki, czy problemy ze wzrokiem?
(sorki, nie mogłem się powstrzymać - bawiłem się wczoraj tabletem i dla mnie naturalna odległość to ok. 50 cm.)
Dobra, dobra, wszyscy się z tego śmiejemy mając za krótkie rączki.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post