Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.04.2012, 21:11   #4615
jesi
Forumator

Data rejestracji: 11.09.2006
jesi jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>jesi jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Znaczy się jest to lekko "dziwny" przypadek, bo gość poruszył sprawę na forum i umówił się nawet na rozmowę u kierownika. Nie mniej jednak, rozumiem jego rozgoryczenie, bo jak napisałem również jestem przewrażliwiony na punkcie traktowania wszelkich opakowań z moich elektronicznych zabawek. Z tym, że ja bym raczej do serwisu wysyłał w jakimś zastępczym (oczywiście również dobrze zabezpieczającym). Natomiast jeżeli coś kupuję on-line to wymagam, żeby w transporcie było odpowiednio zabezpieczone, jeżeli jest inaczej to nie korzystam ponownie z tego sklepu, co więcej zdarzyło mi się odesłać towar bo opakowanie czasem wyglądało jakby nim ktoś rzucał, albo na nim siedział. Dlaczego? Może jestem zbyt pedantyczny pod tym względem, ale jeżeli sklepy w regulaminie wymagają, że opakowania mają być w stanie nieuszkodzonym (gdyby doszło do zwrotu w jakimś przypadku) to dlaczego ja nie mogę wymagać tego samego od nich?
jesi jest offline   Odpowiedz cytując ten post