Dyskusja: Windows 7
Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.04.2012, 08:15   #1547
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Chłodzenie boxowe, ale sprawdzałem i nie przekracza 65C, ogólnie sprzet ma ponad rok ..
bede miec chwile to rozłoże i złoże spowrotem po kolei

co do pamieci to kingstony w dualu ale dualne nie są i tu może być problem chodz tak jak wspomniałem ponad rok wszystko chodziło jak ta lala

zasilacz też sprawdze ale kupiłem o 200watt mocniejszego tagana czy coś w ten desen , sprawdze dam znac

editione:

co do pamieci to sa identyczne pod wzgledem parametrow ale wizualnie roznia sie jedna kość jest 'wyzsza'

Ostatnio zmieniany przez - Deckard - : 13.04.2012 o godz. 08:18
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post