Dyskusja: Windows 7
Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.04.2012, 12:43   #11
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Antywira mam pisalem nod4 niby nie najgorszy i nic nie znalazł,

co do dysku to jesli pada to kupa straszna bo mam tam z 300gb danych do przełożenia

dysk jeszcze na gwarancji zreszta jak wiekszosc złomka ,takze jedyne czego sie boje to

utraty danych , nie bardzo widzi mi sie kupowac drugi hdd kopiowac dane potem sprzedawac drugi dysk itd

planuje kupic sdd pod system a nie drugi hdd.. qrwa mac a nagrywac na blu 300gb

danych podczas loterii niebieskiego ekranu nie widzi mi sie
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post