Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.04.2012, 00:13   #14531
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Jak to przeczytałem, to zacząłem się zastanawiać, czy to tylko jakiś żart, czy rzeczywiście prawda...

Jak się tak dobrze zastanowić, to w Polsce też mamy przecież przepisy zakazujące paradowania w czym się chce. Jednak nie sięgają tak daleko, trzeba by niemal gołym na ulicę wyjść, żeby zostać ukaranym. Zresztą u nas tendencja jest raczej odwrotna Pamiętam, że jak chodziłem do szkoły to żadnej dziewczynie nawet w liceum nie wolno było przyjść mocno pomalowaną. Teraz w gimnazjum makijaże robione chyba za pomocą węgla, zaprawy tynkarskiej i lepidła do uszczelniania statków są na porządku dziennym - to jest oczywiście również przesada, tylko w drugą stronę względem pomysłu z Rosji. Tak czy kwak (jak to mawiał Sknerus McKwacz ) wygląda na to, że teraz gimnazjalistki w Polsce będą miały większą wolność w doborze ubioru, niż dorosłe kobiety z Rosji

Jarson jest online   Odpowiedz cytując ten post