Ostatnio sobrus przykatował mnie w pracy na messengrze i mnie przekonał w jedny, faktycznie obraz będzie wyświetlony bez wizualnej utraty jakości ponieważ jeden piksel jest kopiowany na 4 (nowy ipad).
Jeżeli się jednak obaj mylimy to prosimy opi***ol od zawodowego grafika
W tej kwestii przyznaje się do błędu, jednak jeśli chodzi o fragmentację to dalej jestem przy swoim. Na Apple (patrząc na jedną firmę) fragmentacja jest duża. Obecnie na rynku jest 4 (2G pomijam) urządzenia od Apple które się między sobą różnią co powoduje tę właśnie fragmentację.
Udział każdego modelu jest ogromny.
#########
Kolejna wpadka Apple?
http://webhosting.pl/Apple.nie.wierz...owego.AirPorta
Cytat:
|
AirPort to komponent systemu OS X, zapewniający obsługę połączeń z sieciami bezprzewodowymi. W zasadzie żaden to fenomen ***8211; każdy desktop dziś dostarcza podobnych rozwiązań, ale tylko rozwiązanie od Apple uniemożliwia teraz łączenie się po protokole IPv6.
|
Cytat:
|
Okazuje się jednak, że niej est to jedyny przykład na to, że Apple ma modernizację Sieci ***8222;gdzieś***8221;. Laboratorium Interoperacyjności Uniwersytetu New Hampshire wydaje od kilku lat certyfikaty zgodności z IPv6 urządzeniom sieciowym. Muszą one mieć domyślnie włączoną obsługę nowego protokołu i przejść zestaw testów interoperacyjności. Wśród urządzeń, które testy przeszły, nie ma ani jednego urządzenia od Apple.
|
Nie wiem na ile to jest prawdą ale jeżeli jest to Apple po raz kolejny pokazuje, że jest......