Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.04.2012, 19:25   #4673
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Andy skończyła mi się cierpliwość

Weź sobie Palma Tungstena C i m505 i odpal ten sam program, może być nawet z Palma III.
Myśle, że Cie oświeci w kwestii zarówno ekranu jak i fragmentacji

Ostatnio sobrus przykatował mnie w pracy na messengrze i mnie przekonał w jedny, faktycznie obraz będzie wyświetlony bez wizualnej utraty jakości ponieważ jeden piksel jest kopiowany na 4 (nowy ipad).
Jeżeli się jednak obaj mylimy to prosimy opi***ol od zawodowego grafika

W tej kwestii przyznaje się do błędu, jednak jeśli chodzi o fragmentację to dalej jestem przy swoim. Na Apple (patrząc na jedną firmę) fragmentacja jest duża. Obecnie na rynku jest 4 (2G pomijam) urządzenia od Apple które się między sobą różnią co powoduje tę właśnie fragmentację.
Udział każdego modelu jest ogromny.

#########

Kolejna wpadka Apple?
http://webhosting.pl/Apple.nie.wierz...owego.AirPorta
Cytat:
AirPort to komponent systemu OS X, zapewniający obsługę połączeń z sieciami bezprzewodowymi. W zasadzie żaden to fenomen ***8211; każdy desktop dziś dostarcza podobnych rozwiązań, ale tylko rozwiązanie od Apple uniemożliwia teraz łączenie się po protokole IPv6.
Cytat:
Okazuje się jednak, że niej est to jedyny przykład na to, że Apple ma modernizację Sieci ***8222;gdzieś***8221;. Laboratorium Interoperacyjności Uniwersytetu New Hampshire wydaje od kilku lat certyfikaty zgodności z IPv6 urządzeniom sieciowym. Muszą one mieć domyślnie włączoną obsługę nowego protokołu i przejść zestaw testów interoperacyjności. Wśród urządzeń, które testy przeszły, nie ma ani jednego urządzenia od Apple.
Nie wiem na ile to jest prawdą ale jeżeli jest to Apple po raz kolejny pokazuje, że jest......