Podgląd pojedynczego posta
Stary 19.04.2012, 20:50   #14559
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Według mnie ten powód (benzyna) nie jest błahy. Tyle tylko, że to nie ja decyduję, który powód jest.

Edit:
Zgadzam się z Krisem, a przynajmniej z pierwszymi trzema linijkami (najbardziej z pierwszą , z czwartą nie do końca, jestem raczej zwolennikiem zmian niż rozwiązania polegającym na rozwiązaniu UE ).

Ostatnio zmieniany przez Jarson : 19.04.2012 o godz. 20:54
Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post