Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.04.2012, 07:53   #1
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Jaka Myjka Ciśnieniowa?

Witam.

W pracy używam myjki cisnieniowej , do tej pory kupowałem karchera tak w granicach 500zł, obecnie zajechałem k.5.55

Myjka wytrzymuje srednio 12-15 miesiecy dziennej pracy po 5-7 godzin z przerwami.

Za każdym razem ,z czasem zaczyna cieknąć warczeć, jade z nia na serwis i okazuje się że naprawa to 3/4 wartosci nowej..

tym o to sposobem mam już 3go złoma .

Może ktoś polecic cos konkretniejszego ,może BOSH? żeby myjka wytrzymała pare lat

Kasa to tak do 1000 ale jakbym wydał mniej to było by fajnie.
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online