Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.05.2012, 23:01   #21
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Bartez
Np jakie?
Przerabialiśmy to już nie raz Zacząłbym od załadowania stylu na miarę XIX wieku. Jeżeli będzie potrzeba zakupić jakiś to nie widzę problemu zrobić zrzutki, osobiście się dorzucę.

Cytat:
No niestety jak widać nie każdy.
Przyznaję się, że kiedyś sam dodałem kilka...nieciekawych tagów w temacie, który jest solą w oku u niektórych

Moim zdaniem jeżeli się czegoś nie kontroluje, nie pilnuje porządku w bardziej inwazyjny sposób niż teraz to do takich sytuacji dojdzie przy każdej nowej funkcji.
Nie mówię oczywiście o banowaniu za byle co, a tylko o wprowadzeniu większej dyscypliny. Szczególnie tam gdzie są tematy o czymś, techniczne itp. Zazwyczaj jest 5-6 postów na temat a później się zjawia kilka osób i robi sobie OT.

Wiesz sam wielokrotnie trafiałem z Gugla na forma w poszukiwaniu rozwiązania i nic bardziej mnie nie trafiało niż pio*****nie o niczym przez kilka stron tematu.

Cytat:
Napisany przez Bartez
Dobra, zróbmy tak, że odblokujemy możliwość dodawania tagów dla wszystkich zarejestrowanych.
Proponuję też w miarę możliwości czyścić te nieprzydatne