Cytat:
Napisany przez andy
Przerabialiśmy to już nie raz  Zacząłbym od załadowania stylu na miarę XIX wieku. Jeżeli będzie potrzeba zakupić jakiś to nie widzę problemu zrobić zrzutki, osobiście się dorzucę.
|
Owszem przerabialiśmy, jednak co osoba, to inny gust i nie sądzę, żebyśmy znaleźli coś, co wszyscy zaakceptują. Jak dla mnie mogą to być nawet 2,3 style, ale nie więcej. I dodatkowy warunek - bez żadnych dodatkowych modyfikacji. Musi to być styl out of the box, ewentualnie z podmianą ikon. Żadnego grzebania w template'ach. Czekam na propozycje andy

Jeżeli większość osób powie, że jest ok, to kupimy.
Cytat:
Napisany przez andy
Przyznaję się, że kiedyś sam dodałem kilka...nieciekawych tagów w temacie, który jest solą w oku u niektórych 
|
Chcesz wp***ol?
Cytat:
Napisany przez andy
Moim zdaniem jeżeli się czegoś nie kontroluje, nie pilnuje porządku w bardziej inwazyjny sposób niż teraz to do takich sytuacji dojdzie przy każdej nowej funkcji.
Nie mówię oczywiście o banowaniu za byle co, a tylko o wprowadzeniu większej dyscypliny. Szczególnie tam gdzie są tematy o czymś, techniczne itp. Zazwyczaj jest 5-6 postów na temat a później się zjawia kilka osób i robi sobie OT.
Wiesz sam wielokrotnie trafiałem z Gugla na forma w poszukiwaniu rozwiązania i nic bardziej mnie nie trafiało niż pio*****nie o niczym przez kilka stron tematu.
|
Jak najbardziej się z tym zgadzam. Mogą być jakieś drobne dygresje, ale nie powinno to zmieniać głównego wątku. Widzisz takie wątki - zgłaszaj.
Cytat:
Napisany przez andy
Proponuję też w miarę możliwości czyścić te nieprzydatne 
|
Bzdurne tagi zostały wyczyszczone jakiś czas temu przeze mnie i dzisiaj Reetou i jou wyrzucili też kilkadziesiąt. Jeżeli coś pominęliśmy to dajcie znać.