Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.05.2012, 09:36   #13
seku
Moderator
Zlotowicz

Data rejestracji: 01.12.2004
seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>seku ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
tez o tym czytałem że kontroler pamięci w Sandy jest w procku i dlatego maja taka wydajność kolejny krok do przodu.

z tymi SATA i USB 4... to będzie jak z 3 Ja USB 3.0 do dziś nie wykorzystuje a SATA 3.0 dopiero od pół roku odkąd mam SSD i okazuje się ze kontroler Marvela do końca nie jest SATA 3.0 tylko takie SATA 2.5 dopiero natywne wsparcie MB da pełna przepustowość SATA 3.0 np. X79 albo Z77

jedno jest za to pewne AMD nadal nie potrafi nawiązać walki z Intelem dlaczego mi się tak przypomniało bo wczoraj znajomy przyniósł Barthona 2500+ żebym na niego popatrzył bo się komp nie odpala

jak widzę kolejna reklamę tego typu to mnie śmiech bierze na GT520 to nic nie działa... a reklama dotyczy komputera dla gracza. ba ale najważniejsze jest 2gb pamięci własnej.

@Pierwszy używasz GPU z procka ?

Ostatnio zmieniany przez seku : 08.05.2012 o godz. 09:57
seku jest offline   Odpowiedz cytując ten post