Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.03.2003, 20:19   #6
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
moge tylko powtorzyc z innymi driverami, ale dodam, ze mialem kiedy cos dokladnie takiego samego (tez w Jedi Knight). Moj sprzet mozesz przeczytac w podpisie w kazdym razie jest bardzo porownywalny. Mi w koncu nie udalo sie rozwiazac tego problemu i nawet instalacja roznych sterownikow, ani zmiana w ustawieniach nie pomogla. Dopiero po jakims czasie, kiedy mialem juz zainstalowany inny system i pewnie tez inne drivery wszystko zaczelo ladnie dzialac.

Ale z tego, co teraz wiem, to odpowiednie drivery (czyli nowe) powinny zalatwic sprawe. Na przykladzie Serious Sama przekonalem sie, ze nie wszystkie sterowniki umozliwiaja gre przez OpenGl. Poniewaz gra uruchamiana wlasnie w tym trybie lepiej mi chodzila (i wedlug mnie nawet lepiej wygladala - w Direct3D nie byly widoczne np promienie slonca), gralem wlasnie tak, ale nie przy wszystkich sterownikach (nawet niektorych z dosc nowych) mozna bylo to wlaczyc. Moze to wina karty, ale chyba jednak raczej detonatorow. W kazdym razie 40.72 dzialaja na pewno i mysle, ze wszystkie nowsze rowniez.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post