Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.05.2012, 21:39   #9
andy
logged out
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 12.07.2003
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez sobrus
Kurde widze że ani jedna ani druga strona nie jest obiektywna.
Android NIE jest lepszy od iOS. Linux NIE jest lepszy od Windows.
Period. W drugą stronę to też nieprawda.
Ależ oczywiście, że takie porównania są bez sensu. Nigdy tak przecież nie napisałem.
Osobiście wybrałem Androida bo chcę mieć urządzenie, które robi to co ja chcę, w taki sposób jaki ja tego chcę, a nie jak to sobie ubzdurał producent.
iOS jest dla mnie strasznym ograniczeniem i dlatego w obecnej formie nie mam zamiaru go mieć. To należ rozumieć z tego artykułu.
Android daje wybór, jeżeli człowiek jest świadomy, i nie chce aby za niego decydował ktoś inny, oraz potrzebuje urządzenia nie tylko multimedialnego ale i funkcjonalnego to dzisiaj sięga po Androida.

Reszta osób o mniejszych wymaganiach sięgnie po WP7-8, czy iOS.

Cytat:
You call it ***8220;fragmentation,***8221; I call it ***8220;choice.***8221;
It has its advantages and its disadvantages, but in the end, it***8217;s a choice you get to make for yourself ***8212; not a choice someone makes for you. No matter what you call it, it seems to be working, as Android continues to dominate the mobile operating system market. That***8217;s right, Android is a mobile operating system ***8212; not a phone!
Kwintesencja tego co napisałem wyżej.

Oczywiście wszystko ma dwa końce, nie ma rozwiązania idealnego i nigdy nie będzie.

Tak ten artykuł należy traktować

P.S. Wrzuciłem go ze względu na fotkę