Podgląd pojedynczego posta
Stary 15.05.2012, 00:22   #1
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.02.2003
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Witam!

Czas przedłużyć umowę i wybrać telefon. Z zaciekawieniem czekam na Wasze opinie i typy spośród telefonów które niżej podam. Wszelkie uwagi i doświadczenia z korzystania z tych aparatów mile widziane

Na czym mi zależy? W sumie to smartphone ma być Głównie na stabilności, multimedialności, ale bez przesady, jestem przyzwyczajony do Nokii, a co za tym idzie do przejrzystości podstawowych opcji jak kalendarz/organizer i wogóle całe menu, ustawienia Nokii mi pasuje (mam C6 obecnie).
Moimi faworytami są Nokia Lumia, ale z tego co czytałem to opinię są różne więc podam inne marki.

Na koniec pytanie dodatkowe. Podczas rozmowy w salonie Plus gsm Pani uświadomiła mnie, że korzystanie z YoyuTube jest dodatkowo płatne? Tzn. chodzi o połączenie z internetem i jakoby nie łapie się to do zwykłych pakietów internetowych.
Dziwi mnie to bo mam pakiet internet obecnie, korzystam z YT i to przez Opere Mobile i to przez aplikację w telefonie i nie zauważyłem jakiś "dziwnych" rachunków.

Telefony do wyboru już nieco przebrane z większej listy :

-LG Swift 3D
-Nokia Lumia 800
-Samsung i9003 Galaxy S
-Nokia E6
-Sony Ericsson Xperia arc S
-Sony Xperia S (dość wysoka cena)

pozdr!

nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!
CIAPEK jest offline   Odpowiedz cytując ten post