Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.05.2012, 08:35   #10
sobrus
Jukebox Hero

Data rejestracji: 17.09.2004
sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>sobrus ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Wolność wyboru to nie wszystko, zresztą zależy jak bardzo ona jest posunięta.
Uzytkownicy iOS mają wolność w doborze dodatkowych aplikacji, instalują i kupują to co chcą. Natomiast grzebanie w samym systemie nie każdego interesuje. Kij ma dwa końce, taka ograniczona wolność ma wiele plusów, a wygoda i prostota obsługi jest największym z nich.

Poza tym rozumiem, że używasz na codzień wyłącznie Linuksa, który przegania konkurencję nie o 5 ale o 50 długości?

Nie są w stanie odróżnić.. to źle? W środku to zupełnie co innego i iPad3 ma większe możliwości. To tylko świadczy jak mała jest fragmentacja na tej platformie. iPad2 ma dokładnie ten sam nowy system. Odróżnić ICS od Androida 2.2 faktycznie nie problem. Obudowa się nie zmienia zapewne z tej prozaicznej przyczyny, że jak coś się zrobi raz a dobrze to poprawiać nie trzeba. Jak się wygląd zestarzeje to zmienią.

Jaki system masz na tym iPaq? PPC2000? Coś na tym nowego działa? Jaką przeglądarkę internetową mozesz odpalić? Bo ja mam WM6 i niestety ostatnia szanujaca się przeglądarka - Opera - nie jest już aktualizowana. Jest też IE6. Co to więc za wsparcie? Mam 5 letnią (jak nie więcej) przeglądarkę internetową w 3 letnim telefonie, a producent nie daje aktualizacji...

Masz rację co do tego powiedzenia. Apple bohatersko rozwiązuje problemy nieznane dla innych producentów. Na innych platformach bohatersko rozwiązują je użytkownicy (mają przy tym wolność wyboru jak to rozwiązać). Najczęściej rozwiązują kupując nowe urządzenie.

Ostatnio zmieniany przez sobrus : 18.05.2012 o godz. 08:52
sobrus jest offline   Odpowiedz cytując ten post