Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.05.2012, 08:58   #861
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Kris Podgląd Wiadomości
Edu będzie grał w 'diabolo trójkie'.

A nie lepiej jakąś mniej prądożerną? Dołożyć stówkę czy dwie i mieć 6770 czy 7770?

http://www.benchmark.pl/komparator-gpu.html
Już kupiłem, czy będę grać w Diablo? Na razie nie, może jak stanieje...

Ale na tej co mam nie da się grać w nic, jak dostała z automatu najnowsze sterowniki, to działa gorzej niż GF 4 440 MX

A prąd mnie tak bardzo nie rusza, bo mało gram, a chyba przy oglądaniu gołych bab nie bierze 110W?

A jak coś, to można wyłączyć i jechać na integrze, która 18W "żre".

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 18.05.2012 o godz. 09:02
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post