Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.05.2012, 08:27   #3
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Kris Podgląd Wiadomości
A to una sama tak nie umi, tylko ręcznie trzeba jej nakazać?

Ja swojej nie słyszę podczas oglądania gołych bab... jeno jak gierkę uruchamiam, to lekki szum słychać.
Procesor sama zwalnia do 500, wiatrak przy tym upale chodzi z automatu na 44%, a pamięć nie zmienia automatycznie taktowania, przynajmniej nie zauważyłem. Na opcji ograniczonej i procesorze ograniczonym do 2200 (3400 norma, mogę go dać na 4000, dalej nie wyrabia chłodzenie), CoD4 chodzi na full wszystkim też płynnie, jedynie w scenach gdzie się mnóstwo dzieje można zauważyć lekki spadek fps, ale to nie ma jeszcze nic wspólnego z klatkowaniem.

Widzę, że trzeba dać do obudowy jakiś cichobieżny wentylatorek i będzie lepiej.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post