Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.05.2012, 10:04   #14
Yossi
Forumator

Data rejestracji: 02.03.2012
Yossi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Kris Podgląd Wiadomości
O matko, a te znowu drą koty o gupie telefony.

A kiedyś była Noka 6310i i było tak pięknie!
6310i to jeden z najbardziej funkcjonalnych i najbardziej niezawodnych telefonów, jakie znam. Sam go używałem i do dziś mam jedną w szufladzie "na wszelki wypadek".
Może właśnie dlatego nie jestem fanboyem żadnej marki, ponieważ telefon służy mi do: telefonowania, wysyłania SMSów, czasem MMSów, jak chcę komuś coś na szybko pokazać.
Nie służy mi do: robienia fotek, które miałbym komuś pokazywać jako dobre zdjęcia bo żaden obiektyw wielkości łebka od szpilki nie jest w stanie zrobić dobrego zdjęcia, żeby nawet matryca miała pierdylion Megapixeli
Nie służy mi do: słuchania muzyki, bo na słuchawkach to można tylko co najwyżej odsłuchać jakiś kawałek, żeby stwierdzić, czy chcę go posłuchać na głośnikach, czy nie. Oczywiście ktoś wychowany na Apple może słuchać na brzęczykach i tak różnicy nie zauważy.
Nie służy mi do: przeglądania internetu i korzystania z :"serwisów społecznościowych". Do korzystania z internetu to ja mam stacjonarkę i laptopa, a protezy w rodzaju smartphone czy - nie daj Boże - tablet, nie są mi do tego potrzebne. Z żadnych fejsów, ani tym podobnych nie korzystam bo nie czuję takiej potrzeby.
Dlaczego więc miałbym się z kimś bić i udowadniać, że maszyna firmy X za 3000 PLN jest lepsza/gorsza od maszyny firmy Y za 3001 PLN?
Uważam, że wszystkim fanboyom przydało by się więcej rozsądku i czasem zadanie sobie pytania: "po cholerę mi te 84564873948945 funkcji, skoro korzystam z 4?
Czy już nie czas trochę otrzeźwieć i popatrzeć z politowaniem na specjalistów od marketingu, wciskającym nam za straszne pieniądze kolejne zabaweczki z tekstem "musisz to mieć"?
Yossi jest offline   Odpowiedz cytując ten post