Dyskusja: Windows 7
Podgląd pojedynczego posta
Stary 25.05.2012, 05:29   #1571
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez - Deckard - Podgląd Wiadomości
no i problem rozwiązany

jedna z kości sypie taśmociągiem błędów w memtest86 od samego startu o ile komp odpali,

z druga wszystko smiga pięknie

znalazłem paragon ,pudełko jutro cisnę do sklepu ,kość ma rok , producent KINGSTONE co za szajs
witam

bo juz inaczej nie idzie , z dwu kingstonów jeden mi szlag trafił jak opisywałem wcześniej

serwis wymienił mi na kość corsair ponieważ tych kingstonów już nie produkują

osobno zarówno i kinstone i nowy corsair działają bez blednie żadnych błędów w memtest zawiech itd

razem nie bardzo sie dogadują więc kupiłem drugiego nowego corsaira a kingstona wpiąłem do kompa rodziców

moja radość trwała 6h , po znajomych mi z wcześniejszych akrobacji błedach przeleciałem oba

corsairy mem testem, ten miesięczny wymieniony gwarancyjnie za wadliwego kingstona 100% sprawny na obu szynach

ten kupiony wczoraj sypie błedami na obu szynach równo w 26% testu w memtest

kość kupiona wczoraj ,jade dziś po otwarciu do sklepu obgadac co i jak
proszę o jakieś rady, może to ja mam coś nie tak z kompem itd bo mnie szlag
trafi

ale tak jak pisałem wcześniej pamięci sprawdzone osobno na dwu slotach memtestem

czy az taki szajs teraz produkują
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post