Witam. Mam problem związany z pustym plikiem *ISO. Zassałem z neta kopie zapasową True Crime. I okazał się problem gdyż gra jest w NTSC i przyszła pora na patchowanie do PAL. Niestety tu okazał się problem , z ciekawości zajrzałem do pliku ISO* a tam pustka , brak nic , program Power ISO pokazuje że jest 0 MB z 0 MB zajętych.Potem pomyślałem że Power ISO nie ogarnia , więc wbijam na Ultra ISO a tutaj to samo lecz uwaga , program pokazał że jest to płyta bootowalna typu PS2 DVD więc , wiadomo ESR próbowałem "odpatchować" grę ale z mizernym skutkiem , gdyż pisze że plik nie był wogóle patchowany.Więc w celu przetestowania czy aby na pewno nie jest pusty obraz *ISO wrzuciłem go przez USB UTIL na dysk przenośny i podłączyłem pod PS2 i uruchomiłem. Co więcej wyskoczyło dokładnie takie same menu jak w demówkach PS2. No i do wyboru były dwa języki oryginalny i ruski. Gra odpaliła ale wiadomo w NTSC brak kolorów było

. Myślę , że jest to zrobione z jakimś jeszcze programem i mam ochotę wyciągnąć z tamtąd tą grę , ale żaden programów (ultraiso , poweriso) nic nie pokazuje w środku. Proszę o pomoc , przydał by się jakiś program do zdekodowania tego lub wyeksplorowania zawartości. Pozdrawiam