Tak rzeczywiście nie była pusta , program magic iso pokazał mi tam właśnie różne pliki , był plik z regionem SCUS i dwa elfy , potem wypakowałem to wszystko i miało ok 7 GB , były 1 plik PAK grubo ponad 3 gb i drugi RAK 4 i miał jeszcze więcej i grubo 4 GB (wszystkie miały nazwę DATA), wiadomo inne pliczki typu IRX i podfoldery. Były też dwa pliki jęzkowe (ruski i angielski) no i niestety kiedy wyciągałem elfy i je patchowałem poczym wrzucałem do obrazu wywalało błąd i nie chciało zapisać , a niestety miałem tylko jeden program który to widział wspomniany wyżej magic iso , wytestowałem też program o nazwie AnyToISO którym wypakowałem zawartość iso , po czym próbowałem zrobić obraz z tych plików (wypakowałem wszystko wrzuciłem w programie power iso , dorzuciłem spatchowane elfy w NTSC2PAL'u) ale niestety pry wrzucaniu USB UTILEM wywaliło błąd z systemem.cnf tak więc sobie odpusciłem.
Co do oryginału to mam wersje francuską bodajże ale jest tak lipna że grać się odechciewa dlatego chciałem spróbować z wersją angielską.
EDIT--
Gra działa ale nie wczytywało poprzednich saveów z wersji francuskiej no i niestety był biało czarny ekran bo mój telewizor nie obsługuje NTSC.
|