Dyskusja: F1 sezon 2012
Podgląd pojedynczego posta
Stary 27.05.2012, 17:11   #58
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Po raz kolejny utwierdziłem się w przekonaniu, że GP Monako jest najbardziej przereklamowanym wyścigiem w sezonie. Jest najbardziej prestiżowy, ale sportowo zaledwie lekko ponadprzeciętny.

W tym roku cała trasa upłynęła pod hasłem "niech wreszcie zacznie padać, wreszcie coś się ruszy". A komunikaty w tym temacie są już dla mnie legendarne. Zdarzało się, że oglądając wyścig i widząc aurę dookoła lepiej przewidywałem pogodę, niż te osławione "radary".

Nie wynudziłem się. Od połowy wyścigu tylko zerkałem na to, co się dzieje, więc nie miałem jak się wynudzić

Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post