Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.05.2012, 13:50   #48
joujoujou
( o )( o )
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ja tak tylko w kwestii poprzedniego Twojego posta:
Cytat:
Napisany przez Bartez Podgląd Wiadomości
[...] Przejrzałem sobie również przykłady, jakie wtedy podał andy i żaden mi się nie podoba głównie z 1 powodu - nie są pełnoekranowe. Na moim monitorze z rozdziałką 1920 styl mirandy zajmuje jakieś hmm 40%, może nawet mniej. [...]
Wbrew pozorom to ma sens, jakkolwiek zupełnie nie estetyczny (bo zgadzam się z Tobą, że forum w postaci słupka na środku ekranu wygląda dość dziwacznie, ale...) - dlaczego w gazetach tekst się łamie na szpalty? Bo czytać jednym ciągiem kilometrowe teksty nie jest łatwo.

A takie "zwężenie" w w/w przypadku w zasadzie powoduje to samo, co łamanie.
Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post