Dyskusja: Diablo 3
Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.05.2012, 19:31   #8
Arepo
Guru

Data rejestracji: 01.10.2004
Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Arepo jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Dzisiaj robiłem testy jak działa u mnie Diablo III. Zdobyłem guest pass i byłem dobrej myśli. Założenie konta przebiegło bezboleśnie. Gra ściągała się dość długo, jakieś 5-6 godzin, mimo że mam szybkie łącze. Prawdziwe problemy zaczęły się przy logowaniu do serwera Blizzard. Kilka błędów, sporo prób, ale w końcu się udało. To był jednak dopiero początek problemów.

Testowa konfiguracja komputera : GeForce 7600 GT, procesor DualCore 2 GHz, 2 GB ramu. Ogólnie gra niby działa, ale mam wrażenie że coś jest nie tak. Widzę jakieś wielkie niebieskie pola tam gdzie nie można już iść. Rozpocząłem w Tristram i za bardzo nie wiedziałem co robić. Nic nie można zdziałać z podświetlonymi obiektami, skrytką i osobą kobiety. Łaziłem masę czasu bez celu, potem nagle zniknął wóz blokujący przejście, poszedłem trochę dalej i dotarłem do 2 końców dróg które kończyły się niebieskimi polami . Miałem wrażenie, że to jakaś totalna beta gry. Dodam, że sterowniki karty graficznej pobrałem najnowsze. Czasem przy uruchamianiu gry wyskakuje, że mam niezgodny sprzęt, a czasem nic się nie pojawia.

Co najgorsze, non stop wyrzucało mnie z serwera, co skutkowało uruchamianiem gry od nowa.

Wiem, że konfiguracja komputera nie poraża, ale mimo wszystko mieści się w wymaganiach i gra powinna działać. Tymczasem totalnie się zniechęciłem, szczególnie tym wyrzucaniem z serwera i dłuuuugim (z wieloma błędami po drodze) logowaniem.

edit:
Konsole jednak rządzą. Człowieka nie obchodzą jakieś techniczne zawiłości, sterowniki i inne bzdury, tylko włącza sprzęt i gra. Kupię diablo III gdy wyjdzie na PS3

Ostatnio zmieniany przez Arepo : 28.05.2012 o godz. 19:41
Arepo jest offline   Odpowiedz cytując ten post