Dyskusja: Diablo 3
Podgląd pojedynczego posta
Stary 31.05.2012, 09:59   #12
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Pozwolę sobie co nie co napisać jako że grywałem namiętnie w DI i DII

Plusy :
-grywalność
-lokacje dopracowane
-muzyka
-małe wymagania

Minusy
- grafika jak dla mnie zbyt cukierkowata - wygląda bardzo dobrze tylko w wysokich detalach i rozdzielczości
-muzyka jest moim zdaniem zbyt cicho - trzeba się konkretnie suwakami pobawić [uwielbiałem muzykę w DI dawała zajefajny klimat]
-póki co nie podoba mi się system rozwoju postaci - gram wiedźma a czuje sie jakbym grał spawaczem Jankiem albo łucznikiem Zdzisławem
-trochę boli schematyczność grup przeciwników
-gra jest za łatwa na poziomie normalnym- tym co grywali w Di i DII polecam grać na poziomie trudnym

-nie wiem jak polski lektor innych postaci ale 'wiedźma'

to najmniej wczuwająca i wyrazista lektorka jaka słyszałem,

prawie jak Pani Krysia z gazowni czytająca regulamin

jakby zatrudnili kobitę z sex telefonu to by było coś

no i boli jeszcze jedno, gra jest nastawiona na młode pokolenie i robienie na nim kasy
to widać po przez wszystkie 'DOBRA' związane z battlenetem

moje wrażenia opierają się na wersji demo ,

prosze o zespawanie postów.

Ostatnio zmieniany przez - Deckard - : 31.05.2012 o godz. 10:13
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post