Podgląd pojedynczego posta
Stary 01.06.2012, 23:21   #215
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Tak wygląda zawartość pudełka z SSD 64gb 830 Samsung

Uploaded with ImageShack.us

-kabelki i srubki
-ramka do mocowania dysku w kieszeni 3,5 cala
-dysk ;-)
-northon ghost

Cytat:
Napisany przez Matefusz Podgląd Wiadomości
northon ghost 15 super sprawa! Gratuluję zakupu
jakoś nie przepadam za tym softem,

mam nadzieje ze uda mi sie przerzucić system bezstresowo, bo nie chce mi sie w nowa instalacje bawić

Cytat:
Napisany przez andrzejj9 Podgląd Wiadomości
To jakaś szczególna oferta z tym Ghostem, czy przy Samsungu standardowo dodają?

I można wiedzieć, ile dałeś?
chyba do wszystkich samsungów dają, oglądałem tez 128gb i miała ghosta

cena 335zł - proline Katowice,maja na miejscu

Ostatnio zmieniany przez - Deckard - : 02.06.2012 o godz. 00:04
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post