Dyskusja: Windows 8
Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.06.2012, 12:06   #174
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez chris996 Podgląd Wiadomości
Good idea. Powieszę się ze złości, bo Windows 8 mi odmówił instalacji.
Cóż odrazu widać, że bubel
No, ciekawe...

Najpierw napisał mi, że Winda 8 będzie doskonale pracowała na sprzęcie na którym działa Winda 7, później że wymagane CPU to 1GHz i wyższe, a na koniec że mam CPU niekompatybilne z W8 i żebym poszedł się pałować.

I czemu? Przecież mam 3GHz na W7... No, bubel, proszę Pana...
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post