Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.06.2012, 08:21   #14718
Jabba the Hutt
Lord of the Sword
Zlotowicz

Avatar użytkownika Jabba the Hutt

Data rejestracji: 06.04.2002
Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>Jabba the Hutt jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
http://wiadomosci.dziennik.pl/opinie...ie-rzygac.html

Cejrowski może ma jakieś skrajne przemyślenia, ale przyznam,że mam pewne odczucia na temat otoczki Euro. Szczególnie denerwują mnie flagi na samochodach. Żadne z tych obywateli zapewne nie wywiesza flagi państwowej na 2 i 3 maja, 11 listopada. Święta te traktuje jako dni wolne. Ale na Euro dostaje amoku "narodowościowego" ? Do tego są szaliki, koszulki, czapeczki (akurat Cejrowski uważa,że są przesadzone).

Mam nadzieję,że wbrew histerii jaką rozpętały media wokół Euro, wszystko jakoś spokojnie minie. Choć strefa kibica szpeci wrocławski Rynek (cena piwa 8 zł , żarcia do 24 zł) i zamyka go dla mieszkańców i turystów), piłkarzy traktuje się jak święte krowy (większość hotelu Bristol zajęta dla Czechów, nie można podjechać pod hotel, strefa wojny prawie), będą trudności w przejazdach ulicami.

SITH LORD
Jabba the Hutt jest offline   Odpowiedz cytując ten post