Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.06.2012, 16:28   #80
noisy
Data rejestracji: 07.06.2012
noisy w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez mgit Podgląd Wiadomości
Jeśli kindle to jaką wersję? Warto brać najnowszą dotykową czy lepiej szukać wersji starszej keyboard? Miał ktoś już do czynienia z wersją dotykową, jak się sprawuje?
Razem z żoną posiadamy 3 wersje Keyboard, Classic i Touch.

Osobiście najmniej podoba mi się odziwo Touch. Urzędzenia dotykowe w moim mniemaniu powinny być maksymalnie responsywne...a jak wiadomo, obecnie e-papier nie ma zbyt szybkiego odświeżania. Cały czas ma się wrażenie, że Touch jest wolny.

Na samym początku kupiłem Keyboard, myśląc, że będę dużo pisał na klawiaturze.. jakieś notatki, itd. To się okazało nieprawdą. Klawiatury używam bardzo rzadko. Gdyby nie to, że wersja Classic nie posiada w ogóle wsparcia dla dźwięku (a zdarza mi się jednak czasem słuchać audiobooków, albo korzystać z syntezatora mowy), to na 100% polecałbym najtańszego, tj. Classic. Niemniej jednak audiobooków po polsku praktycznie nie ma (muszą być w specjalnym tajnym formacie Amazona), więc dla wielu osób nie zrobi to różnicy.

Generalnie korzystając z okazji, chciałbym zaprosić na swoją stronę internetową o Kindlach właśnie, można tam znaleźć kilka recenzji i dużo porad

eKundelek.pl
noisy jest offline   Odpowiedz cytując ten post