Cytat:
Od jakiegoś czasu zauważyłem takie zjawisko: kupuje gościu szybką,drogą nagrywarkę i po paru dniach, chociaż wszystko działa,zaczyna od zmieniania firmwara.
|
tu sie zgodze - po co zmieniac jak dziala i spelnia wymagania - moze to dziwne co pisze bo sam czesto zmieniam firmware ale zawsze wracam do bazowego - bo po paru testach, godzinach pracy nowy uwstaecznia mnie.
Cytat:
A jeszcze ktoś podpuści że jak wgra od nagry 40x na 32x to będzie miał za darmo szybszą.
|
to sie nazywa totalna glupota - ja sie nie znam na elektronice, ale wiem ze czasem przechodza motywy tdk12x na plexa 12x (to jest ok) - one sa ok ale z wolniejszej robic szybsza - opinia moja na to jest taka - niech inni sie bawia w takie zmiany - ja kce miec dobry piecyk a nie podstawke pod piwo.
Cytat:
Ludzie zastanówcie się,jest to z reguły ryzyko utraty sprzętu.
|
ale jak wyjdzie zmiana to bedzie kims innym - tym pierwszym ktory tego dokonal, tym ktoremu to sie udalo, tym ktory sie nie bal, tym ktory zaryzykowal - czujecie do czego zmierzam (poweidzmy ze dolaczy ta zdobycz do swego prywatnego "ratrace")
ooz smutne jest to ze duzo osob zaczyna postrzegasc szybkosc piecyka jak szybkosc procesora - coz zawsze sa profesjonalisci i l***** niewazne jak ich zwac (kiedys byli hakerzy i crakerzy a dzis widzimy ze slowa zmienily znaczenie)
ja uwazam ze nie wazne jaki ma sie sprzet ale czy umie sie go wykorzystac i czy spelnia moje oczekiwania
inna bajka ze producenci tez kca zarobic - zgodzicie sie ze mna, wiec rozpoczeli ten wyscig ktory nie wazne kto wygra i
nie wazne czy zyska koncowy uzytkownik ale ile zarobi koncern (czyli kupi tanio polprdukty a sprzeda drogo produkt koncowy)
pzdrwm Nikita_Bennet