Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.06.2012, 14:13   #7
PH07
Początkujący (..raczej)

Data rejestracji: 11.06.2012
PH07 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Exclamation

Cytat:
Napisany przez ed hunter Podgląd Wiadomości
A co, masz procesor Pentium 1?
Nie Intel(R) CoreTM i5-430M processor :-)

Dla siostry do laptopa przekonwertowałem LAME'm do VBR new V2 alt preset fast standard, to dla niej idealnie myśle, bo ona sie wogóle nie zna na tych rzeczach

Gdy to wpisuję wyskakuje okienko: "Znaleziono nieprawidłowy zamiennik znacznika!" Co to znaczy? Co więc wpisać? Do tej wersji EAC'a którą mam jest okno pomocne z tymi poleceniami ale jak wpisuję coś takiego to też się nie zgadza. Oto ono:
(w załączniku)
A jedyna linia poleceń jaka zadziałała to ta która była wpisana po zainstalowaniu EAC'a (również w załączniku)
. Czy mógłbyś mi złożyć z tych poleceń odpowiedni ciąg żeby konwertowało na MP3@320? (aha, a nawet jak puste zostawiam to okienko do wpisywania linii poleceń to też nic nie konwertuje. Próbowałem wbudowanymi w eac'u mp3 enkodami ale ja chcę tylko LAME'm i to wersji 3.99, chyba że pojawi się nowsza Bardzo proszę o pomoc.
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
Zgrywanie CD w EAC'u LAME'm 3.99.5x64 do MP3 320 kbps alt preset insane-dodatkowe-opcje-linii-polecen-eaca-v1.0beta3.jpg  
Dołączone pliki
File Type: txt domyslne vbr new V2 lame 3.99 (EACv1.0beta3).txt (64 Bajtów, 1288 oglądane)

Ostatnio zmieniany przez joujoujou : 12.06.2012 o godz. 14:46 Powód: EDYTUJ NIE GRYZIE!!! To nie jest czat, tylko forum.
PH07 jest offline   Odpowiedz cytując ten post