Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.06.2012, 19:31   #11394
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Ostatni dzień z moich pięciu lat abstynencji Trochę szkoda, że zazębia się z meczem z Rosją, ale trudno. Jak na Zlocie mnie nie namówiliście, to już nic mnie nie skusi przed terminem

Nie udało mi się znaleźć ani Ciechana, ani Kormorana, ale troszeczkę się zaopatrzyłem:

-beer_1.jpg
-beer_2.jpg

Tego Bandidosa dostałem niedawno od pewnej pani, mam wrażenie że może to być raczej coś pokroju Reddsa, ale warto się przekonać. Ośmiopak pod Żywcem i Leżajskiem to Żubr

Na razie wynik Grecja - Czechy pięknie, oby tak do końca...

Ostatnio zmieniany przez Jarson : 12.06.2012 o godz. 19:35
Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post