Podgląd pojedynczego posta
Stary 13.06.2012, 02:29   #11399
Jarson
Pa rampamer
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.10.2006
Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Jarson ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez M@X Podgląd Wiadomości
Jak smakuje po tylu latach...? ;-)
Wziąłem sobie Żywca, bo stał najbliżej - smaku nie zapomniałem, na początku bardzo ok, choć troszkę za szybko go piłem i pod koniec ochota mi przeszła Przy odpowiednim tempie nie narzekałbym

Cytat:
Napisany przez ed hunter Podgląd Wiadomości
Różnica między wielbłądem i człowiekiem a€“ wielbłąd może pracować przez tydzień nie pijąc; człowiek może przez tydzień pić nie pracując. (Tuwim)

Jarson, poszukaj u siebie Złotego Dukata Chmielowego, bo od tych koncerniaków będziesz cierpiał.
Poszukam, dzięki Może zresztą ten Koźlak, co jeszcze stoi na szafie, też okaże się w porządku (tak słyszałem, ale nigdy jeszcze nie piłem).

W zasadzie po 10 minutach odpoczynku mogłem bez najmniejszego problemu otwierać drugie piwo, ale zamiast tego wyciągnąłem z zamrażarki Gorzką Żołądkową i (z lekką obawą) wypiłem 2 kieliszki w towarzystwie Ani. Żyję, żadnych sensacji, ale na dzisiaj starczy

Ostatnio zmieniany przez Jarson : 13.06.2012 o godz. 02:40
Jarson jest offline   Odpowiedz cytując ten post