Cytat:
Napisany przez BananowaPrawica
Piszę ja, bo Basia wstydzi się.
|
Myślę, że winna jestem sprostowanie.
Po uruchomieniu strony (działa od lutego br.) rozmawiałam z autorem powyższego posta o zamieszczeniu na forum jej adresu wraz z prośbą o opinie. Ale uznałam, że jeszcze na to za wcześnie. Niektóre zakładki nie są do końca opracowane, przynajmniej dwóch jeszcze brakuje... Wciąż jeszcze coś tam zmieniam i poprawiam.
Poza tym nie byłam pewna, czy moderacja nie odczyta tej prośby, jako autoreklamy.
Ale skoro temat już jest, i nawet moderator się wypowiedział, to wdzięczna będę za głosy krytyki.
Cytat:
Napisany przez Berion
Przydałaby się jakaś grafika, smutno jakoś. Chyba, że to pod Win8 ma być.
W każdym razie przejrzyste.
|
Dziękuję.
Jeśli chodzi o grafikę, to nie chciałabym zamieszczać grafiki nielegalnej, a nie bardzo wiem, z czego mogę skorzystać. Znalazłam dwa zagraniczne portale z darmowymi obrazkami, mam też sporą kolekcje na zakupionej kiedyś płytce. W tej ostatniej brakuje jednak obrazków tematycznie związanych ze szkołą czy samą biblioteką (tzn. jest ich tam niewiele).
Z kolei nadmiar grafiki też nie jest podobno odbierany pozytywnie, więc na razie jestem ostrożna.
Zapytam przy okazji. Czy wolno mi (posiadając oryginalnego Office'a w wersji dla użytkowników domowych) wykorzystać galerię klipartów Microsoftu w gazetce tworzonej w wordzie i konwertowanej na PDF, którą udostępniam na stronie www?