Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.06.2012, 08:27   #3
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Nie mam pojęcia -bo to znajomej sprzęt i dopiero teraz odkryła takie klocki

Ale chyba wiem w czym jest problem -sprzęt ma problem CD-R 700mb,za to bez problema wykrywa CD-R 650mb.
W programie MP3 CD Doctor jest możliwość ustawienia zapisu trybu74min na CD-R 700mb- te płyty odtwarza i bez problemu wykrywa
Czyli jakoś da się to zrobić -pewnie problem dotyczy tylko starszego sprzętu ale jak coś tu zadziałało

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post