Dyskusja: Zakup notebooka
Podgląd pojedynczego posta
Stary 26.06.2012, 21:40   #4
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Nie chcę tego powiedzieć na pewno, ale BILL (pracownik DELL'a) dał na tamtym forum dość wyraźnie do zrozumienia, że osoby zainteresowane następcą l702x powinny zainteresować się modelem Inspiron 17R S/E (który swoją drogą rzeczywiście wygląda dość ciekawie). Nie dotyczyło to teoretycznie następcy l502x, ale tu cały czas było mówione, że tym ma być nowy XPS 15. Ten, który sie właśnie pokazał..

Tak więc w najbliższym czasie (i to raczej dłuższym) nie spodziewałbym się już niczego nowego. A te nowe modele jeśli myślałeś o laptopie multimedialnym to w ogóle bym sobie darował.. I to nawet nie patrząc na ich absurdalnie wysoką cenę (bo patrząc to już w ogóle trudno oceniać..)

A swoją drogą przypomnij mi (jeśli wcześniej pisałeś) o jakim lapopie myślałeś? 17 czy 15 cali i jakie wymagania? (bo może faktycznie warto jeszcze poszukać poprzednika jeśli się trafi (l702x na szczęście jest jeszcze sporo). O l502x nie wiem, ale l702x to naprawdę udany model -jak chcesz mogę coś więcej na jego temat napisać).

A... i pamiętam o zdjęciach, ale późno dzisiaj wrociłem i już nie miałem siły robić. Postaram się jutro coś cyknąć.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post