Podgląd pojedynczego posta
Stary 28.06.2012, 18:08   #4494
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Najszybsza?

Wróciłem właśnie do 11.52 i różnica jest ogromna (oczywiście na korzyść) I mógłbym jeszcze zastanawiać, czy to nie tylko moje wrażenia, związane z konfiguracją danego komputera itp. ale po pierwsze sprawdzałem na kilku, a po drugie czytałem już przynajmniej z kilkaset komentarzy, gdzie ludzie też strasznie na to narzekali..

Poza tym nie wierzę.. Używasz gestów myszy? W tym przypadku głównie tego do zamykania stron? W ten nowej (pożal się Boże..) Operze nierzadko od momentu zrobienia gestu do zaknięcia strony mijała nawet sekunda - dwie (a ja w tym czasie nie wiedząc, czy zadziałało czy nie, robiłem gest jeszcze raz, i jeszcze, co albo zamykało mi kolejne strony, jak juz całość 'załapała', albo otwierało nowe strony, bo załapało tylko część gestu itp.). Już w 11.52 nie jest pod tym względem idealnie (w poprzednich wersjach gesty działały zdecydowanie lepiej), ale działa to generalnie poprawnie. W 12 dla mnie kompletnie beznadziejnie..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post