Podgląd pojedynczego posta
Stary 29.06.2012, 15:58   #1
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez woitas Podgląd Wiadomości
Projekt X - historia imprezki urodzinowej, która z założenia miała być kultowa i przyczynić się do popularności głównych bohaterów... Powiem tylko, że huragan Katrina to przy tym pryszcz

Efekt przerósł oczekiwania twórców komedii, gdyż okazało się, że film stał się inspiracją dla wielu młodych ludzi, którzy w podobny sposób zapragnęli wypłynąć na szerokie wody sławy xD
mnie sie ten film nie cholere nie podobał,klasyfikuje go 'komedyjaka dla hamerynskiego młodego pokolenia'

nie widze nic smiesznego w rozpizdrzaniu komus chaty itp smiesznych akcji

film jak dla mnie na poziomie american pie 5 i innych tego typu gówienek

dl anastolatków dla których liczy sie taniec z gwiazdami spiew na lodzie iphone nk i fejsbook

tak wiem stary jestem
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online