Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.07.2012, 23:29   #15
czaro80
Banned

Data rejestracji: 17.10.2011
czaro80 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Bo forum i jego właściciele tylko sieją propagandę swoich nie tylko wiadomości,tego co sami się nauczyli i ciągle się uczą,nie widzą że a może znajdzie się ktoś lepszy od nich?dlaczego tylko zwykli ludzie co pytają,czy szukają porady muszą przestrzegać "regulaminu"forum?jak właściciele sami dają przykład jak się zachowywać i olewają tych co poważnie pytają i liczą na konkretną fachową odpowiedz a nie pisanie pierdołów na forum że Pan miał "zły dzień" czy "źle się czuje"-do lekarza !a nie do informatyki,szkoda takiego forum bo już się zaczyna kończyć jak tacy są w nim "doradcy".Podobnie z nagrywarką nadal nie mam konkretnej wyczerpującej odpowiedzi na tym forum,czy tu tylko jedna osoba jest i tylko zmienia nicki? zobaczcie jakie mi też podsuneliście programy pod viste,bosz widzisz a nie grzmisz! mam wypas kompa a mam mieć najbardziej tandetne programiki? Tylko chcę na zakończenie info na temat nagrywarki Samsunga,Sony lub LG czy warto je kupować jak napisałem wyraźnie .Jak ktoś ma kaca to jak może normalnie i czysto myśleć?No chyba jak program ImgBurn.
czaro80 jest offline