Cytat:
Napisany przez czaro80
Ludzie szukają nowych bardzo dobrych nagrywarek a nie z 2007roku,ale jak ktoś chce mieć zapytania:"dlaczego moja nagrywarka źle wypala płyty"itp...to bardzo dobra "Sonda".Bo niestety aby mieć wreszcie ten problem z głowy to nie trzeba skąpić kasy na jakość nagrywarki a taką jest tylko najnowszy model PLEXTORA.
Szacunek.
|
Nie rozumiesz jak działa forum i znowu zaczynasz być pretensjonalny.
Temat jest z 2007, ale jak widzisz jego tytuł brzmi "Jaka kupić nagrywarkę?". Sonda jest stara i sobie została, wydaje mi się logicznym że nie należy się nią sugerować (chyba że trafisz na wymieniony w niej, nowy egzemplarz, którego możliwości będą Cie satysfakcjonować dnia dzisiejszego). Koledzy zareagowali tak jak zareagowali po Twoich poprzednich postach (np. świetnym pytaniu o nagrywarkę w dziale offtopic).
Ponadto masz nieszczęście dorastać w świecie, który przyzwyczaja ludzi do myślenia za nich - i jesteś jak widać tego świetnym przykładem. Zanim się obrazisz to chwilę się nad tym zastanów.
PS: Drogie nie oznacza dobre. (Nie)stety. Kiedyś faktycznie Plextor to była górna półka. Zresztą nie wydaje mi się aby jeszcze produkowano ponadprzeciętne ODD i takie same płyty. Jakość wypalenia nie sprawdza się na oko, a przeprowadza testy - też o tym poczytaj.