Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.07.2012, 23:42   #2911
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez czaro80 Podgląd Wiadomości
Zauważyłem że paru kolesi ( zawsze oni ) ale się strasznie podniecili i znów wprowadzają ludzi w błąd- już napisałem ZAKUPIŁEM dwa nowe modele PLEXTORA i jestem zadowolony.Nie wprowadzajcie Kris czy edzio ludzi w błąd - to wy czytajcie dokładnie bo tylko na tym bazujecie,a gdzie praktyka? Berion Ty masz obsesje na temat obrażania.Ja się śmieje,a płyty się idealnie wypalająBerion nie bądź jak Twoi niewolnicy pozdro.
poczytaj trochę zainteresuj się tematem nagrywarek i swoim plexem

potem pisz, bo poki co to Ty wprowadzasz ludzi w błąd, bo jakby nie wiedział to wiekszosc firm ,

produkujacych nagrywarki kupuje 'oema' i znakuje swoim logotypem

nie wiem czy zauważyłeś ale teraz nagrywarke mozna kupić ponizej 100zł a nie 1000zł

wszystkie nagrywarki sa teraz tandetne i chinskie jedne bardziej udane inne mniej

największym plusem w dzisiejszych czasach jest suport producenta w aktualizowaniu biosa

w tym liteon nie ma sobie równych,od oficjalnych po modowane itd

edit:
poza tym w ofercie plexa sa dwa modele wewnętrznych spawarek dvd i bodaj oba to ihas'y

Cytat:
Napisany przez czaro80 Podgląd Wiadomości
http://www.plextor-digital.com/index.php/pl/About-Us/

Poczytajcie sobie Szacunek - Berion
no i czego się mam dowiedzieć z tej przepięknej historii firmy ?

sam mam ihasa który jest m.in plextorem zaleznie który bios sie wbije

wydaje mi sie że dopisek 'uczeń' nie bardzo odpowiada do Ciebie,

bo walnąłeś bzdurę i brniesz w swoje

istnieja jeszcze zagraniczne serwisy typu cdr na których wyczytasz dokładnie to samo,

z tym że są częściej aktualizowane w sprzęt i oceny nagrywarek, niestety testowanie sprzętu trzeba mieć kasę i czas

a ponizej arykuł z zagranicznego serwisu

Cytat:
Shinanokenshi (the parent company of Plextor) has decided to exit the market for consumer CD and DVD products. The Plextor brand name will remain for industry use products and digital playback units for the visually impaired. Shinanokenshi has announced that their optical drive operations will be reduced to 10% of its peak capacity. These actions will also lead to reduced

workforce at Shinanokenshi. Shinanokenshi cites increased competition from Taiwanese and Korean manufacturers, increased pricing competition and slumping profit margins as reasons for exiting the ODD (Optical Disk Drive) business.

Plextor entered the CD drive market in 1990 and has produced some of the top optical disk drives over the years. Their slogan “King of Quality” illustrated their goals for producing superior quality ODD products. Plextor drives and software have introduced innovative features and groundbreaking tools to the market over the years. Their custom software suite PlexTools introduced consumers to many new tools and utilities that were highly utilized by optical drive enthusiasts. The source article can be found at shimai.co.jp in Japanese.

A large computer chain in Japan also recently reported that Plextor has informed them that there will be no more shipments of the PX-755A or the PX-760A DVD burners. The drives should still be available in some retail stores, but once they sell out, they’re gone. Any Plextor fans out there that may want another drive should probably buy one right now, while they are still available from retail outlets.

Ian from CDRLabs.com also states, “we have not heard anything from Plextor’s American or European subsidiaries yet. It’s possible that they may remain in the optical drive business by rebadging drives or focusing on Blu-ray but at this point, we’ll have to wait and see.”
i to tekst sprzed 5 lat

Ostatnio zmieniany przez - Deckard - : 04.07.2012 o godz. 00:25
- Deckard - jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online