Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.07.2012, 08:38   #4
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
pytenko - może ktoś miał podobny problem

dostałem od kumpla do sprawdzenia dlinka dir-600 - nie działał mu net

nie wiem co się stało, router był wyczyszczony do podstawowych ustawień (kiedyś mu konfigurowałem i było wszystko OK)

po uruchomieniu routera i podpięciu kabla sieciowego nie zapala się dioda INTERNET - czyżby się coś na płytce spaliło ? podczas burzy coś po kablu poleciało ??

dzięki za info, może ktoś miał podobny przypadek

--edit--
się gniazdo spaliło ... od internetu ...

idzie na gwarancję

Ostatnio zmieniany przez icemac : 04.07.2012 o godz. 10:27
icemac jest offline   Odpowiedz cytując ten post