Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.07.2012, 14:19   #4850
Bartez
Team Member
Zlotowicz

Data rejestracji: 18.10.2002
Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez andy Podgląd Wiadomości

@Bartez odblokowanie w taki sposób jest banalne, oraz było już wcześniej stosowane w wielu miejscach - nie chodzi tylko o IT.
Jeszcze bym zrozumiał patentowanie implementacji takiego rozwiązania, ale tak?
andy, wkleiłeś linka opisującego paten Apple dotyczący czegoś podobnego do Google Glass więc trzymajmy się tematu, a nie pisz o slide to unlock, czy innych rzeczach, które Apple opatentowało. Gdybym nie wkleił tego linka, to miałbyś kolejny powód, żeby pisać, jakie to Apple jest złe, a jak widać nie do końca tak jest.

Podpisuję się pod tym, co sobrus powiedział. Bez względu na to, czy Android to coś innego, niż iOS, to jednak to Apple było pierwsze z ideą smartfonów, jakie dzisiaj znamy. Jakimś dziwnym trafem inni producenci dopiero po pojawieniu się pierwszych iPhone'ów na rynku zaczęli wypuszczać modele bardzo podobne do niego.

Po raz kolejny przypominam, że jestem fanem Androida, mam telefon z robocikiem i nie miałem nigdy iPhone'a. Nie mogę jednak czytać, jakie to Apple jest niedobre, a wszystkie inne firmy produkujące smartfony są cacy. Trochę obiektywizmu proszę.

Ranking dysków twardych
Bartez jest offline   Odpowiedz cytując ten post