Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.07.2012, 14:24   #9
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
A ja zauważyłem tyle jeszcze pamietam
1.WSIowe media nie widziały sprawy przez 2-3 dni dopóki nie zagotowało się w necie i nie dało się udawać dalej że NIC SIĘ NIE STAŁO
2.Policja twierdziła ustami rzecznika że nie wiedzą kim jest ten pobity chłopak i gdzie jest i co się z nim stało- a w tym samym czasie był aresztowany i postawiony pod sąd i skazany na podstawie tylko zeznać policjantów za napaść na policjantów-w analogicznych sprawach hitlerowskich bojówkarzy z Antify sądy zwróciły akty oskarżenia tłumacząc że to materiał za mały i niewiarygodny i potrzebne są zeznania światków cywilnych -filmy ,nagrania z kamer policji itp itd....
3 Mało tego przez pewien czas twierdzili że nie wiedzą czy to był policjant i czy był na służbie itp itd nikt go nagle nie znał w Policji..
4.Policjant zgłosił obrażenia ciała właśnie związku z napadem na NIEGO-nie zrobiono obdukcji -jak również nie zweryfikowano zwolnienia i stanu zdrowia .
I pewnie można by było pisać do rana co jak omijano prawo i przepisy w tej sprawie

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post