Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.07.2012, 20:52   #14925
czary2mary
Zamaskowany

Data rejestracji: 12.10.2005
czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>czary2mary ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
@Kogoro chyba oczywiste że GP to wykorzystywała w wiadomym celu-to jest jasne ale mnie przekonało zupełnie co innego w tej sprawie - w czasie gdy rzecznik KG Policji łgał że nie wie gdzie i kto to jest Kloc- reporterzy GW napastowali sąsiadów chłopaka czy pijak ,kibol ,narkoman ,żul ,wariat ,margines-gdy się okazało że normalny pracujący facet nagle stracili zainteresowanie tematem-NIBY SKĄD ZNALI DANE I ADRES FACETA KTÓREGO PSIARNIA OFICJALNIE NIE BYŁA W STANIE ZNALEŹĆ NIBY CZY CHOĆBY USTALIĆ DANYCH DLACZEGO SZUKALI TYLKO TEGO CO BYŁO POTRZEBNE DO OBRONY PSIARNI

@ Pali są mi obcy całkowicie -rodzina odebrać ich z aresztu przyjechała z adwokatami i lekarzami i dziennikarzami -nie dało się już zakręcić że sami się pobili -najbardziej mnie dziwi że żeby takie rzeczy robić sprawa przechodzi przez parę szczebli -oficer dyżurny itp itd ........gdyby któryś szczebel zareagował zgodnie z prawem nie miało by prawa dojść tam do takiej sytuacji -nie ma wytłumaczenia dla takiego zachowania tych ludzi -nie wiem jak można ich usprawiedliwiać-przecież to kryminał wedle przepisów prawa

Mój sklep on-line
czary2mary.pl
czary2mary jest offline   Odpowiedz cytując ten post