@ Kogoro -ale kto ma badać tą sprawę czy wyjaśniać?? -sąd dla którego sprawa jest zakończona

i to w jaki sposób -to jest kompletna kompromitacja wymiaru sprawiedliwości !!!Pamiętaj że na sprawie sędzia odmówił przyjęcia jako dowód w sprawie filmu z zajścia

Skazano Kloca za naruszenie nietykalności policjanta
Jest to niesłychana praktyka i wręcz coś niesłychanego i świadczy to o z góry przyjętej tezie-
Przecież można było odtajnić zeznania policjantów -niby gdzie i jak ich zaatakował -jest monitoring-jest full światków ,nagrania ,policja filmowała -skoro tego nie zrobiono to DLACZEGO

?
Ja Tobie odpowiem dlaczego bo Kloc- był pewnie zupełnie przypadkowym zatrzymanym na zasadzie łapaj kogo można -może te rękawice stawiały go jako łatwą ofiarę do skazania i zrobienia wyniku - zauważ że bez tego przypadkowego filmu facet byłby na zupełnie straconej pozycji -TAK W POLSCE SIĘ SKAZUJE W TAKICH SPRAWACH- TYLKO NA PODSTAWIE ZEZNAŃ POLICJANTÓW-TAKICH SPRAW JEST TYSIĄCE-TAK DZIAŁA W POLSCE PRAWO-CZYLI XVII wiek albo jeszcze wcześniej .
Ja czy TY finansujemy to jak również również odszkodowania za nieudolną i nieprofesjonalną pracę-Ja się na to nie zgadzam