Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.07.2012, 15:14   #4880
Yossi
Forumator

Data rejestracji: 02.03.2012
Yossi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez BananowaPrawica Podgląd Wiadomości
Nie rób ze mnie idioty, bo ja już nim jestem ;P Starbucks -> Apple

Nie dam się też ewangelizować, zresztą znam teksty przez Krk popierane
Przepraszam, ale być może z powodu demencji starczej nic nie zrozumiałem. Czy użycie nazwy Starbucks (której zreszta nie użyłem) jest również oznaką hejterstwa?
Czy możesz mi wskazać choć jeden mój przypadek ewangelizowania kogoś? Ile razy muszę jeszcze napisać, że mówię ogólnie o tabletach, a nie o Apple?
Obawiam się, że ktoś tu cierpi na manię prześladowczą.
Co to jest Krk? - słowo daję, że nie wiem.
Na koniec osobiste pytanie - Ty jesteś M czy F - bo nie wiem jaki styl rozmowy przyjąć.

Cytat:
Napisany przez sobrus Podgląd Wiadomości
Jakie masz tańsze rozwiązania np do sprawdzania poczty od tabletu z Androidem 4 za 299zł nówka?
Zwracam honor - nie mam. Po prostu nie sprecyzowałem o jaką półkę mi chodzi. Generalnie, nie widzę potrzeby wydawania w tym celu 3k PLN, kiedy mogę używać dużo starszego urządzenia z taką samą lub bardzo podobną funkcjonalnością. Mogę też kupić całkiem dobry tablet na 259,00 PL (taki widziałem dziś w sklepie spożywczym ) i to jest dokładnie to, o czym piszesz.

Cytat:
Nie jestem zwolennikiem tabletów, wole smartfony, ale przy obecnych cenach i możliwościach nie dziwie się ich popularnosci, ani temu że dla niektórych mogą zastąpić stacjonarkę (poczta, net, gadu gadu itd).
No, ja się dziwię, ale dziwić się wolno każdemu - prawda? Dla mnie jest to po prostu niewygodne.
Cytat:
Mój brat ostatnio puszczał z tabletu za 399zł na telewizorze film FullHD. Film był w 3D (telewizor jest z 3D). I działało bardzo ładnie.
Jasne mógł to zrobić jakimś stacjonarnym odtwarzaczem pewnie w podobnej cenie... ale po co?
1. Bo odtwarzacz do tego służy?
2. Bo tablet do tego nie służy?
Yossi jest offline   Odpowiedz cytując ten post