Podgląd pojedynczego posta
Stary 07.07.2012, 16:38   #4891
BananowaPrawica
Banned

Data rejestracji: 20.06.2012
BananowaPrawica zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
andy,
system bibliograficzny to nie żadne style Worda.

Wybacz, ale nie masz pojęcia o czym mówisz.

Już kup tego Della, zainstaluj linuks + BibTEX (na win też hula) i spróbuj to pojąć.

----------------------

Że co się w edukacji zmieniło na lepsze od 12 lat?

Wybacz, ale co Ty pieprzysz?* O tym katolandzie z tysiącem szkół imienia Jana Pawła II, funkcjonariusza Krk, który jako taki z dogmatu jest przeciwny edukacji publicznej w duchu republikańskim, opierającej się na podstawie nauki sformułowanej przez Poppera i Schlicka i wciąż obowiązującej?

A może pieprzysz o bibliotekach zamykanych? Wczoraj byłem zapisać się do Warszawskiej Praskiej Biblioteki Publicznej (też imienia księdza, od niedawna). W katalogu ALEPH wprowadzili od dwóch lat raptem kilkanaście pozycji, proszę:
http://83.19.112.154:8991/F
zapytałem dlaczego i usłyszałem od kierownika:

"Bo Hanna Gronkiewicz-Waltz jest tłumokiem, który żadnej książki nie przeczytał, może kucharską. Obcięli nam fundusze, chcą tu Biedronkę zrobić. I słusznie, bo jakby ludzie coś czytali, to by na idiotów nie glosowali."

Widziałeś kiedyś bibliotekę na Zachodzie? 12 lat temu nie mogłem uwierzyć, że w lokalnej kopenhaskiej bibliotece mogę wypożyczyć prawie każdą muzyczną płytę CD; oni po prostu kupowali wszystko co wydała każda większa wytwórnia i niektóre pomniejsze, łącznie z japońskimi. I mogłem to wypożyczyć jako polski obywatel, wówczas spoza UE. A idź zapisz się do warszawskiej biblioteki, to zobaczysz.

To jest ta twoja edukacja.

* pozwalam sobie z uwagi na to "gówno" w twojej wypowiedzi; acz wykropkowane to wciąż gówno tak samo śmierdzące
BananowaPrawica jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online